Bloggeri & Bloguri

duminică, decembrie 15, 2013 2 Comments A+ a-

    Nu de mult timp am intrat într-un grup pe facebook, unde bloggerii nu pun doar link-uri, mai şi discută, creându-se astfel o comunitate foarte restrânsă. Ceea ce mi-a plăcut la acest grup e faptul că nu sunt permise reclamele, anunţurile, într-un cuvânt nu se acceptă publicitatea, deci sunt permise doar articole bune, ce merită citite. Pe unii din grup îi ştiam de mai demult, citindu-le cu plăcere majoritatea articolelor, iar altora doar ce le-am aflat blogurile.

    Dintre toţi cel mai bine o cunosc pe Alisa, şi ea fană Blackstar. Despre cum ne-am cunoscut a scris ea aici, nu mai are rost să scriu şi eu. Îi citesc blogul de când a scris ea despre BlajaLive, şi de atunci ea m-a inspirat, oarecum, să-mi aştern gândurile într-un jurnal online. Eu şi ea avem atâtea în comun, de la ascultatul aceluiaşi gen de muzică, până la activitaţi recreative (desen, scris, fotografie) şi până la aproximativ aceaşi mentalitate. Prima dată mi-am făcut blog pe Wordpress şi am ales aceeaşi temă ca cea a blogului ei, dar am renunţat la el pentru că nu îl puteam personaliza cum doream. Alisa e o drăguţă, şi nu ştiu cum face că îmi trimite câte-un mesaj sau link cu ceva amuzant fix când sunt foarte supărată şi mă ajută să-mi pun un zâmbet pe faţă în cele mai grele momente.

    Un blog pe care-l citesc e cel al lui Deyush sau Deya, nu ştiu cum o cheamă...Nu ştiu de ce dar nu am intrat pe blogul ei decât ieri sau alaltăieri, când un anume articol mi-a atras atenţia. Blogul ei e roz şi mov, ce draguţ!! ^.^ Imediat cum am intrat am început să citesc, şi am tot citit vreo juma' de oră sau mai mult. 

    Un alt blog care-mi place mult e o9noapte. Are tema asemănătoare cu cea a Alisei, adică stele şi galaxii, drăguţ, nu? Pe blog scrie mai mult poezii, iar eu iubesc poezia, mai ales cea contemporană.

    Blogul lui Eddie e un blog foarte drăguţ atât ca ceea ce scrie, cât şi ca aspect, şi cred că a spus că l-a făcut în cea mai mare parte prin limbaj de programare, abia aştept să reuşesc să fac şi eu asta. ^.^ Scrie mai mult despre tehnologie, jocuri, şi mi-ar plăcea şi mai mult dacă ar scrie mai multe chestii personale.

    Băieţii ''răi'' ai grupului sunt  Mihai şi Sarcasticu'. În articole ei obişnuiesc să înjure şi să vorbească vulgar, asta m-ar deranja de obicei, dar ei o fac într-un mod, cum să zic, drăguţ, pentru că critică societatea şi oamenii societăţii. 

    Îmi place mult grupul acesta, pentru că sunt o grămadă de oameni foarte de treabă, şi chiar dacă nu intru eu prea des pe grup, nu prea postez, şi niciodată nu am reuşit să discut ceva, pentru că am văzut postarea doar după două zile, îmi place să-i citesc din umbră. 

2 comentarii

Write comentarii
Deya Deyush
AUTHOR
15 decembrie 2013, 18:30 delete

Hihi, ma bucur ca iti place blogul meu roz-mov. :3 Multumesc de review :D

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
16 decembrie 2013, 16:28 delete

Roz şi mov sunt culorile mele preferate, după negru şi gri. :)

Reply
avatar