August Read-a-Thon

duminică, august 03, 2014 4 Comments A+ a-


Acest maraton de citit este organizat de Pufuleţ. Eu doar azi i-am descoperit blogul, şi-mi pare rău că nu am făcut-o mai de mult, pentru că dădeam de ea pe multe alte bloguri de ceva timp. Am văzut link-uri cu acest maraton, dar nu am dat pe nici unul, şi apoi am văzut un comentariu pe blog. Ghiciţi de la cine? Păi, de la ea. A trecut ceva timp de când nu am mai văzut un nou comentariu pe blog. M-am bucurat foarte mult când l-am văzut. :) Nici o postare nouă nu am mai văzut de mult. Dar acum chiar vreau să scriu, chiar dacă nu am mai făcut-o de mult, pentru că ar fi păcat să renunţ aşa uşor la ceva ce mă face fericită.

Legat de maraton, trebuie să citesc cât mai multe cârţi timp de o săptâmână. Şi nu orice cărţi. Nişte cărţi care trebuie să respecte anumite cerinţe. Nu prea mai am cărţi în bibliotecă pe care să nu le fi citit, doar vreo zece. Aşa că mi-a puţin greu să găsesc câte una pentru fiecare cerinţă.
O să citesc:
  • Piramida roşie de Rick Riordan - pentru cartea de peste 300 de pagini
  • Şcoala fricoşolor de Gitty Daneshvari (volumul I) - pentru cartea cu poze; nu sunt tocmai poze cât ilustraţii..
  • Enigma Otiliei de George Călinescu - pentru cartea pe care vreau să o citesc de ceva timp, şi despre care nu ştiu mai nimic, doar că Otilia are o enigmă :-?; poate fi trecută şi la un clasic român
  • dar pentru un clasic, asta dacă o să mai am timp o să citesc una din lecturile pentru şcoală, vreo 8-9 la număr, şi nu m-am apucat de niciuna.
Sper să reuşesc, deoarece pentru săptămâna asta mi-am propus să fac mai mult sport, să desenez mai mult şi să scriu mai mult. Acum o să şi citesc mai mult. Sigur voi reuşi, pentru că azi de dimineaţă tocmai ce am terminat o carte de vreo 300 de pagini, pe care am început-o ieri, aşă că... 


4 comentarii

Write comentarii
Pufuleț
AUTHOR
4 august 2014, 09:16 delete

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Esti o draguta!
Sa nu te lasi de scris, daca vrei mai multi viziatori lasa multe comentarii pe unde apuci. Succes la Maraton si sa ne spui si noua cum e Piramida rosie.
Te tuc!

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
4 august 2014, 16:56 delete

Îţi mulţumesc şi eu. :)
Nu o să mă las, cred că toată lumea mai are din când în când momente în care ar vrea să renunţe la ceva. Dar important e să treci peste.
Am început deja să o citesc, şi până acum îmi place mult. ^.^

Reply
avatar
6 august 2014, 17:35 delete

Buna!
Iti urez succes la acest Read-a-Thon si sper sa postezi cat mai curand pareri sau mici recenzii!
Te invit sa arunci o geana si la lista mea pentru August Read-a-Thon!

Imi place blogul tau. Te voi urmarii in continuare!
O zi minunata iti doresc si succes !

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
6 august 2014, 18:10 delete

Mulţumesc. :D
Succes şi ţie la Read-a-Thon şi multă baftă cu blogul. :)

Reply
avatar