''ca o apă cristalină''

duminică, noiembrie 23, 2014 2 Comments A+ a-

          Ce-i drept, ar putea fi titlul unei poezii sau ceva mai abstract, specific mie, dar nu. E titlul unei manele, sau ceva pe-acolo. Are melodie de colindă, iar când am auzit-o prima dată sau a nu-ştiu-câta dată am zis ''ce. aia-i priceasnă?''. Astfel încât respectivul să-şi dea cu capul de pereţi; în glumă, nu în serios.
          Unde puteam auzi aşa ceva altundeva decât la şcoală?!... Deci, da. În ultima vreme doar asta am auzit. [cristi din banat ''cântă'', asta în caz că vreţi să ştiţi.] Din cauza asta în ultima săptămână am avut coşmaruri. Şi nu coşmaruri de-alea drăguţe. Am visat că mă tot plimbam pe lângă o apă şi apa aia era, evident, cristalină. Avea când nuanţe de negru, când un purpuriu deschis. Şi apoi din apa aia ieşeau cristale care începeau să fredoneze versurile. Şi problema era că nici nu mă puteam trezi, şi nici nu puteam să fac ceva ca să se oprească. Deci, de-asta nu prea am putut eu dormi săptămâna asta. Şi când nu dorm fac urât, foarte urât.
         M: ''nu-ţi place?''
         eu: ''nu.''
         M: ''de ce?''
         eu: ''de-aia.''
[ce discuţie filosofică :))]

          Şi, nu-mai-ştiu-exact-când, am văzut la abonamente pe youtube aia de mai sus. Bă, deci, ăştia de la Noaptea târziu sunt GENIALI.
Să mori de râs! :)) Şi, nici melodia nu e atât de enervantă ca ''originalul''. Iar, videoclipul... =)))

#am privirea cristalină
poate vinul e de vină

2 comentarii

Write comentarii
25 noiembrie 2014, 17:38 delete

Daca mai aud o data melodia asta sau ceva legat de ea, cred ca intru in convulsii. Toata lumea vorbeste despre asta, nu lucruri bune, bineinteles. Nici nu se mai pune problema sa-mi exprim si eu dezgustul fata de asemenea chestie - ca meldoie nu se poate numii - Doar bunicii mele ii place Cristi din Banat. Ciudaaaaaaaaaat. O sa ajunga un fel de Fuego ? Hmm...

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
25 noiembrie 2014, 18:38 delete

Te înţeleg.
Dar, eu, de ceva vreme, când aud tâmpenii de-astea (ca să nu mai zic de manele), parcă nu le mai aud. Intru într-un fel de ''transă'' ciudată şi nu mai am nicio legătură cu ce e în jurul meu. :))
Oricum, nu o să mai ţină mult. Cel mult o săptămână. [Sper.]
Şi nu o să ajungă; că a ajuns deja: ''cristi din banat - idolul meu'', sau alte chestii de genul. :|

Reply
avatar