anul de acum şi cel ce va urma

miercuri, decembrie 31, 2014 0 Comments A+ a-

Sau ce a mai rămas din 2014 (câteva ore) şi anul viitor.

          N-am mai scris niciodată vreo ceva în legătură cu sfârşitul de an. Dar, e un început în toate. Am văzut pe mulţi scriind despre asta, şi am zis să zic şi eu acolo, două vorbe. Şi nu că m-aş lua eu prea des după ce fac alţii şi să fac şi eu..

         Mi s-a îndeplinit dorinţa pe care mi-am pus-o anul trecut? sau anul ăsta? la miezul nopţii. Nu mai ştiu exact ce mi-am dorit, dar ştiu că s-a îndeplinit. Mi-am dorit să ştiu ce să fac, să ştiu cine sunt, să ştiu să mă regăsesc, sau ceva asemănător. În 2013, îmi uram viaţa, uram unde eram, uram pe toţi din jurul meu, dar cel mai rău, uram cine eram şi mă uram pe mine. Dar, acum totul s-a schimbat. Nu zic că nu mă mai urăsc şi că nu mai urăsc oameni sau chestii, dar acum e o ură care-mi face bine. Care mă face să vreau să fac ceva să mă schimb şi să schimb ceva în lumea asta. Am făcut mai multe schimbări, dar nu multe, şi nu atât de radicale precum s-ar putea crede sau părea. Sunt tot eu, eu cea veche de vreo câţiva ani. Eu din copilăria mea, dar cu multe îmbunătăţiri. Printre care unele diferenţe sunt total paradoxuri. (dintre mine acum, şi mine în copilărie)

          Voiam să mă transfer, pentru că nici nu ştiam de ce am venit aici. Poate doar chestiile ce se zic cică ''cel mai bun liceu''. O totală tâmpenie. Şi după cum mi s-a spus şi atunci în nenumărate rânduri ''ar fi cea mai mare greşeală a ta''. Bine, nu i-am ascultat. Tot cum am zis eu a fost. Ce am vrut. Am rămas aici, şi bine am făcut. Dacă nu ştii ce să alegi, scrie pe bileţele, şi trage unul la nimereală. 
         Mi-am făcut prieteni noi. Iar, unii, pe care i-am considerat nimic mai mult decât 'cunoştinţe' sau simpli 'amici', acum îmi sunt cei mai buni prieteni. Pentru că sunt o ciudată care nu se simte bine decât în preajma necunoscuţilor şi a prietenilor. Dar, am schimbat şi asta.
         Am avut parte de momente de neuitat alături de nişte oameni minunaţi. Şi de altele la fel de minunate alături de nişte necunoscuţi, pe care nu cred că-i voi mai vedea vreodată. De la a juca ''Ştii sau nu'' în tren cu nişte tipi de la rugby şi până la a mă bate cu cocalari beţi prin baruri; am o grămadă de amintiri. Dar, pe lângă toate lucrurile frumoase întâmplate, au avut loc şi altele foarte naşpa sau groaznice. Şi ca să citez pe cineva ''a fost cea mai de câcat zi''. Au fost mai multe astfel de zile/săptămâni, dar cu ajutorul familiei, prietenilor şi amicilor am reuşit să trec peste.
         Dar, cel mai important lucru e acela că m-am regăsit şi ştiu în sfârşit cine sunt. Mă mai pierd din când în când, dar sunt unii oameni care reuşesc să-mi amintească de adevărata eu. Acum, ştiu ce vreau să fac. Cu mine.. Cu viaţa mea.. Am chiar şi o idee despre ce aş vrea să lucrez sau nu lucrezi dacă faci ce-ţi place. Sunt mai multe domenii şi subdomenii care sunt în strânsă legătură unul cu altul. Dar, va fi greu, dar sunt în drumul meu spre succes.

         De la 2015 nu ştiu ce vreau sau dacă vreau ceva. Să fie totul la fel cum a fost în ultimele două luni.. şi-ar fi perfect. Nu ştiu ce dorinţă-mi voi pune, sper că nu una stupidă ca cele pe care le-am irosit pe zecile de stele căzătoare. Care, abia acum îmi dau seama de ce nu s-au împlinit. Nu aveau cum, că dacă era aşa, viaţa mea ar fi fost una diferită acum, dar nu în bine... Mă mai gândesc până la miezul nopţii. Să nu vă doriţi ceva idiot şi stupid, că poate de-aia nu se-ntâmplă.
 
            Vă urez un an nou fericit! Şi ce mai vreţi voi, că nu mă pricep să fac urări.