Yaman

sâmbătă, decembrie 13, 2014 2 Comments A+ a-

          Ieri-seară a început pe Kanal D un nou serial (turcesc), şi anume Yaman. Acesta i-a luat locul lui Suleyman Magnificul, care s-a terminat *în sfârşit*. Tocmai ce m-am uitat la reluare, deci se înţelege cât de mult îmi place. Şi a fost doar primul episod. Iniţial n-am vrut să mă uit, da'-mi zice mama că e cu Emir, adică Catagay Ulusui, care a jucat şi în Feriha.
           În acest serial este vorba despre Yaman, un tânăr sărac ce este ajutat de către un avocat să scape de închisoare. Din cauza fratelui său, care a furat o maşină, iar el participând indirect la jaf. Din acest moment întreaga sa viaţă se schimbă. Îl cunoaşte pe Mert, fiul lui Selim (avocatul), faţă de care leagă o frumoasă prietenie. Ei doi sunt atât de diferiţi. Şi nu neapărat din prisma banilor. Cât din punctul de vedere al gândirii şi al felului de a fi: unul timid şi celălalt extravertit. O cunoaşte pe Mira, fata cu nume de cometă, faţă de care începe să simtă ceva..
           Aş putea spune că este plin de lecţii de viaţă, şi ai de unde învăţa unele chestii. Chiar dacă au fost prezentate nişte idei de care încerc să scap... Ce vreau să zic e că îmi aminteşte de comportamentul meu din ultimul timp, şi vreau să scap de sentimentul ăsta ciudat...
           În serial este vorba şi despre diferenţa dintre săraci şi bogaţi. De la cei ce n-au ce mânca, până la cei ce trăiesc într-un lux inutil. Şi sunt prezentate mai ales vieţile tinerilor bogaţi, cu petreceri şi 'tot tacâmul'.
          De regăsit, cred că m-am regăsit câte puţin în fiecare personaj. Dar cel mai mult în personajul lui Mert, doar că eu nu mă apropii mai mult de ceilalţi pentru că nu vreau, şi nu pentru că nu aş ştii cum.. Şi m-am regăsit  oarecum şi în personajul lui Yaman, care e 'călit' de viaţă şi de întâmplările de care a avut parte, ceea ce n-aş putea spune şi despre mine, având doar o idee despre lucrurile astea.

           Un serial foarte drăguţ. :3 Cu o poveste interesantă. Cu personaje frumos construite. Şi actori foarte talentaţi.
Se mai uită cineva? :D
sursă foto: www.radikal.com


sursă foto: haberciniz.biz


2 comentarii

Write comentarii
14 decembrie 2014, 12:47 delete

Oh vai vai vai. Ce frumusel este tipul cu chitara. Ioooi ! ♥
Personal nu ma uit ca nu am timp, dar cred ca voi incerca.

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
15 decembrie 2014, 16:37 delete

Ştiu. :3 Dar, şi restul actorilor sunt super drăguţi. :)
Sper să reuşeşti să găseşti ceva timp; că un serial aşa fain nu am mai văzut, cu excepţia Teen Wolf, TVD...

Reply
avatar