o îmbrăţişare.

joi, ianuarie 22, 2015 2 Comments A+ a-

eu am ascultat gold shadow când am scris; nu ştiu dacă se potriveşte, dar nu contează

           Nu-mi plac îmbrăţişările. Poate pentru că transmit emoţii (bucurie, tristeţe).. Ceva ce eu nu sunt capabilă să simt. Şi poate şi asta e problema. Poate că încep să am aşa ceva (n.r. sentimente). Poate sunt ca tipa din cartea pe care am citit-o acum ceva timp.. Poate am şi eu o stea în mine. O stea ştiu că am, dar nu cred că una de pe cer. [The fallen star, îi zice, pentru cei interesaţi.] Încep să simt pentru alţii cea ce nu simţeam decât pentru mine.. Ştiu, sunt egoistă; şi-mi place asta.
           Nu ştiu dacă a fost sau n-a fost o îmbrăţişare. Dar, am să fiu subiectivă şi am să zic că a fost. A fost o pură întâmplare sau un accident, dar nu prea cred. T. m-a îmbrăţişat. [Cine-i T.? E o literă aleasă la pură întâmplare. Şi cei care mă cunosc în realitate să nu încerce să facă vreo legătură cu cineva, că e degeaba. Dacă nu vă convine T., îi zic Q.; că nu prea ştiu să existe nume româneşti începând cu Q.] Şi după aceea am zâmbit ca o tâmpită câteva minute. Da', nu era nimeni în jur. Doar vreo sută de persoane pe lângă care am trecut... Deci, nu era nimeni; că nu-i cunosc.
            Încep să-mi placă îmbrăţişările şi din cauza lui E. şi lui A. şi A. Prietenii ăştia.. Scot ce-i mai bun din tine. Şi chiar dacă vreau să par o antisocială fără emoţii, nu sunt chiar aşa.
            Şi mă întreb cum poate fi o persoană aşa drăguţă şi zâmbitoare mereu?
sursă foto: google+
.
.
.
şi-am să-mi păstrez îmbrăţişările doar pentru mine şi n-am să le împart cu nimeni.
*o îmbrăţişare.. cineva?

2 comentarii

Write comentarii
Snowflake
AUTHOR
22 ianuarie 2015, 21:22 delete

Euuuu>:D<
Mie imi plac imbratisarile.Apropie oamenii si reduc stresul.^^

Reply
avatar