Prima mea maşină

luni, ianuarie 19, 2015 2 Comments A+ a-

Original aici.
          E vorba despre prima mea maşină desenată. Şi nu despre una adevărată. Probabil că aia ar fi o Dacie ieftină, după cum îmi zice tata. Că oricum cică aş face accident. Ce puţină încredere are în mine.. Dar să revin şi să las viitorul de peste câţiva ani în pace.

          N-am mai desenat maşini până acum. Nu ştiu de ce, dar am tot amânat. Şi prima mea încercare e destul de reuşită, chiar dacă nu se prea vede asta din poză (din cauza calităţii, şi din cauză că hârtia e mototolită). La educaţie antreprenorială am făcut proiect (plan de afaceri, parcă-i zice) despre maşini. Că nu puteam eu să fac ca toate fetele despre haine. Nu. Trebuia să fac ceva diferit. Aşa că maşini. Una din pasiunile mele. Îmi place să mă uit la emisiuni cu maşini, să citesc reviste cu maşini şi să conduc (pe drumuri de ţară, dar st. să nu spuneţi la nimeni).
          Nu e chiar aşa greu de desenat o maşină, dar trebuie un anumit fel de a o face pentru ca să pară metalică... Şi la mine nu e chiar aşa. Mai am de învăţat. Dar, dacă stau şi mă gândesc.. Eu nu ştiu să desenez. Eu doar copiez ceea ce fac alţii. Nu reuşesc să fac ceva din proprie imaginaţie. Şi chiar dacă e să fac aşa sunt chestii mici-mici. La desen trebuia să desenez un copac; şi nu mi-a ieşit nici cum. Mi-e prea ruşine de ''capodopera'' mea ca să pun şi poză. Dar, nu prea am mai desenat aşa mult în ultimul timp.. Trebuie să mă apuc iar de lecţiile de pe drawspace (de care am aflat de la Alisa).

           Deci, mi-am făcut fabrică de maşini. Şi am pus acolo nişte numere la investiţii cu vreo 10 de 0; la profit cu vreo 5 doar. Nici nu ştiu să le citesc. Şi nu ştiu dacă trebuia să fac desen, dar am făcut. Numele maşinilor mele e Esel, dacă nu s-a înţeles din desen. Şi momentan sunt trei modele: 
  • Esel Ex33 (cea din poză)
  • Esel TR7 - maşină de teren (TR - teren)
  • Esel N1 (N - care vine de la numele meu...) - maşină de fiţe, cu specificaţii ≈ McLaren
      
   Am o problemă cu ceea ce e posibil de realizat şi ce nu e. Pentru că nimic nu e imposibil devine cândva nebunie. De parcă o să am vreodată propria firmă constructoare de maşini. 
notă: să mai cobor cu totul, nu doar picioarele din când în când şi pe Pământ.2 comentarii

Write comentarii
Snowflake
AUTHOR
21 ianuarie 2015, 19:12 delete

Cand am citit titlul ma gandeam ca ne spui ca ti-ai luat carnetul.:))Desenul e chiar..wow..Esti la Arte sau ceva?(ma roade curiozitatea pentru ca am vise de viitor ce implica desenul si vreau sa stiu cat de penibil sa ma simt fata de persoana mea)
Am avut si eu o tema asemanatoare la antreprenoriala..Eu de nu m-am gandit la asta?;))Mi-a fost prea lene sa fac ceva original asa ca am facut planul pentru o patiserie.

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
22 ianuarie 2015, 17:48 delete

Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase. :*
Nu sunt la arte, sunt la mate-info. Desenul e doar un hobby printre multe altele... nu sunt eu chiar aşa talentată; nu reuşesc să fac nimic fără să mă uit la vreo poză sau ceva...
Nu trebuie să te simţi penibilă faţă de tine. Dar, probabil ai mai auzit asta..

Reply
avatar