Nu mai ştiu ce să scriu

duminică, februarie 08, 2015 2 Comments A+ a-

         Inspiraţia mea e iar la pământ. Chiar dacă ieri aveam o mulţime de idei de postat pe blog (şi nu doar atât), azi nu mai am niciuna. Orice idee pare să mă fi părăsit. Dar faptul că scriu despre cum nu mai am idei nu a fost la început tot o idee?
         Ieri. Multe gânduri şi idei. Azi. Nimic. Simţeam că-mi explodează capul, sau nu. Dar, cum nu am făcut nimic din ce îmi propusesem doar ca idee, azi nu mai am idei. Am pierdut vremea pe net. Cel mai mult pe weheartit. Şi azi cred că o să fac la fel. Asta dacă nu o să mă joc Berry Rush. Cel mai drăguţ joc. Trebuie să aduni cât mai multe căpşuni şi bani. Cu căpşunile se fac brioşe, iar după cumpărarea altor personaje şi îngheţată şi torturi. Toate acestea trebuie şi decorate. Şi se pot cumpăra diferite outfit-uri pentru personaje şi animăluţe pentru acestea. N-am bani încă de altele, şi nu am de gând să cumpăr cu bani adevăraţi. Acum joc cu Căpşunica. Dacă nu vă jucaţi nu ştiţi ce pierdeţi. E cel mai drăguţ joc. (şi ce dacă mă repet?!) Sunt aşa un copil. ^.^
sursă foto: youtube.com
         Încep să-mi vină idei. Am stat destul fără inspiraţie. Se pare că fâcând ceva, capeţi şi inspiraţie. Vine şi se duce. Iar, nu mai am. Şi e interesant cum doar o simplă melodie, vorbă, sau orice poate să ne inspire. Sau, uneori, total opusul. Să ne aprindă un beculeţ deasupra capului (ca în desene) şi apoi să apară bam ca prin magie şi o energie de-asta creatoare.
         Am un gând în ultimul timp să încep să scriu o poveste. Ceva mai lung şi mai complex decât am scris eu vreodată. Dar, nu ştiu. Aş zice că mi-e oarecum teamă. Dar, sunt #fărăfrică. E ceva care mă face să nu fac asta. Nu ştiu dacă m-aş putea ţine de o singură idee. Sau dacă aş reuşi să creez un personaj, cu descrieri şi toate cele. Şi la dialoguri nu mă pricep. Sau dacă ar fi o chestie logică cu un sfârşit care să aibă vreo legătură cu începutul.
         Am prea multe idei. Şi nu ştiu pe care să le aleg. Pentru că nu pot să fac chiar tot. Şi combinate unele merg, altele ba. Iar, uneori se întâmplă să nu am niciuna doar pentru că poate nu am nevoie de ceva nou. Şi mă întorc în trecut. E ciudat că mai demult aveam idei, dar nu mă asculta nimeni, iar acum nu prea mai am idei la fel ca atunci, dar mă mai ascultă şi pe mine cineva din când în când.

2 comentarii

Write comentarii
Snowflake
AUTHOR
8 februarie 2015, 17:39 delete

Lipsa de inspiratie?..Ni se intampla tuturor.
Sunt curioasa ce poveste vei scrie(daca vei scrie).

Reply
avatar
Vlad Nicoleta
AUTHOR
9 februarie 2015, 17:12 delete

Păi, să nu ni se mai întâmple. :|
Nu ştiu.. ceva extratereştri, unicorni, poate. Dar, nu am să o postez nicăieri că nu prea aş încredere că ar fi ceva reuşit...

Reply
avatar