Just dance now!

marți, martie 03, 2015 0 Comments A+ a-

        O aplicaţie pe care am descoperit-o acum vreo lună, mai mult sau mai puţin. În primele zile eram foarte entuziasmată, dar apoi am cam început să uit de ea. Şi mi-am amintit acum. Nu aveam starea să fac nişte exerciţii prea grele aşa că ceva uşor ca asta merge.
sursă foto: blog.ubi.com
        Ţinând telefonul în mână, urmezi paşii care sunt pe pc. Merge şi fără, doar să dansezi (fără telefon), dar nu e la fel de distractiv neştiind câte puncte sunt după fiecare piesă. Piesele sunt unele destul de cunoscute şi unele pe care nu le suport, dar în jocul ăsta au ceva special şi nu prea-mi pasă..

         Îmi place această aplicaţie pentru că mă face să dansez. Şi eu NU dansez. Ultima dată când am dansat a fost acum un an.. deci, da. e ceva. Mi s-a mai spus să dansez de mai multe ori şi nu în cele mai drăguţe moduri. [la o nuntă mă ţineam cât de tare puteam de masă şi scaun, în timp ce mă trăgeau spre ringul de dans, şi în timpul ăla le dădeam şi ceva pumni. =))) şi mai multe faze de-astea]
Dansând acasă, unde nu e nimeni în jur e altceva. Sunt părinţii şi fratele meu, dar nu e nimeni. Şi e de ajuns să râd singură de mine, cu toate că îmi cam place să mă fac de râs în public.
Şi am fost vreo trei ani la dansuri populare. În total. Am fost vreun an, apoi unul nu, juma' de an, un an nu, şi tot aşa. Acum, parcă aş merge din nou. :))

        Revenind la aplicaţie e foarte drăguţă. Pe lângă culorile de roz-alb-gri ale interfeţei, mai sunt şi personajele care dansează (aşa colorate :3). După fiecare piesă se primeşte o imagine cu un personaj pe care la poţi folosi ca profil (nu ştiu să explic mai bine, scuze). Se primesc puncte în funcţie de cât de bine sunt executate mişcările. Cel mai mult am făcut nouă mii şi ceva (patru stele) pe Just dance. Ce e şi mai tare e că se pot juca mai mulţi în acelaşi timp. Frate-miu nu vrea, poate o s-o conving pe mama (o dată a dansat, dar nu mult). Şi nu cred că am consumat doar 140 de calorii pe 8 piese; mi se pare prea puţin.. Am dansat mai multe, dar calculatorul meu se bloca când făceam cele mai multe puncte şi aproape de sfârşitul melodiei.. :| nu-i corect.

Dacă vă place să dansaţi încercaţi asta şi dacă nu vă place să încercaţi şi voi, poată o să înceapă să vă placă. ;)