''Lasă cucu'-n pace''

duminică, martie 15, 2015 0 Comments A+ a-

 
       Am auzit chestia asta alaltăieri. Îi zic chestie că nu o pot numi totuşi melodie. Ascult. wtf, ce tare-i asta, îmi zic. Îi arăt şi la frate-miu, de fapt îl oblig să asculte. Nu-i place. Îmi zice că şi nu-ştiu-ce manelist a scos o piesă după asta. Zice să ascult şi eu, că şi el o ascult de-astea de-ale mele. Îl las două secunde. Fac o criză de nervi. Adorm cu melodii de manele în cap.
Era prea târziu vineri seară ca să scriu. Zic că scriu ieri. N-am scris. Dar scriu totuşi azi.

         M-am uitat la emisiune, când nu aveam la ce altceva să mă uit, şi în pauze de la ceva mai interesant. Am zis cu o săptămână înainte că o să câştige Moroşanu. Am avut dreptate.
Vedete în Africa.. bla-bla-bla. Că erau nişte animale dresate care după emisiune au ceva traume din cauza ăstora. Că aşa-zisa tabără arăta ca un loc unde unii ar merge să se relaxeze. Că vai, săracii, nu mănâncă altceva în afară de orez şi altceva. Sigur că după ce nu mai filmau nu mergeau la vreun hotel, ceva.
        Asta cu Africa a fost cât de cât ceva. Noua emisiune cu vedetele de la fermă e groaznică. Atât ideea, cât şi vedetele astea de care n-am prea auzit. Până să înceapă: îi pun şi pe ăia să mulgă o vacă, mare chestie. După primul episod (m-a obligat fratele să mă uit): nici măcar vaci n-au, şi se cred la fermă. Şi ţine 3 luni. Oare câţi o să privească aşa ceva?

Dar, să revin la ''dă-te de pe cucu' meu''.
În primul rând, oricine are nevoie de puţină caterincă din când în când. La mine însemnând din cinci în cinci minute.
În al doilea rând la asta a lucrat şi Dean (Cosmin Dragomir). deci, da.

Îmi dau iar seama, ce uşor poţi ajunge vedetă în muzică. Şi eu aş putea cânta, adică, de ce nu?!

Ei, ce să mai zic..
#salam # regheton 
#oac-oac. diridirida.

La sfârşit zice ''să moară geaca mea''?