#cezifaină

miercuri, aprilie 22, 2015 0 Comments A+ a-

Azi a fost super. Nu chiar toată ziua, dar spre seară da.

      De dimineaţă au fost nori şi frig şi vreme mohorâtă. Şi în ton cu vremea, cam la fel mă simţeam şi eu. Plus că îmi era somn. Aşa se face că am adormit. Şi toţi au plecat la laborator, în timp ce eu dormeam. Apoi a venit un coleg să mă trezească. M-am trezit cu greu, şi după cum a zis a strigat ceva până să mă trezesc. Şi merg în laborator. Şi sunt destul de sigură că am zis bună ziua. Ei zic că am zis bună dimineaţa.  :-?
       Azi a fost o zi în care am socializat destul de mult..
Şi când cineva îşi aminteşte numele tău după ce de vreo trei ori l-a uitat, atunci îl uiţi tu pe al lui. :))
       Şi cum soarele era pe cer, strălucea, păsărelele cântau, totul e verde (ştiţi şi voi chestii de-astea de primăvară), am mers la alergat, sau puţin alergat şi mers. E prima dată după vreo două săptămâni şi mi-am cam ieşit din formă. O singură problemă ar fi, că nu mai pot de frică când vreo maşină opreşte la vreo 50 de metri de mine, în rest totul e perfect. Şi cum alergam, m-am întâlnit cu o prietenă şi fratele ei, care erau cu bicicleta. Şi când trei prieteni nebuni se întâlnesc, ei bine, rezultă multă distracţie.
       Mi-am făcut poze. N-am mai făcut asta de vreun an, cred. Dacă nu mai mult. Nu sunt aşa grasă cum gredeam, şi se vede munca din ultimele luni. Că nici A. nu prea voia poze, dar eu şi fratele ei îi făceam când nu se uita. Era să dea mai multe maşini/tractoare peste noi, mai mult peste mine. Doar eu puteam face yoga în mijlocul drumului. Am reuşit să fac podul altundeva în afară de saltea. Şi cum nimic nu e veşnic a trebuit să plecăm fiecare-n satul lui..
     
A fost o zi faină. Pentru că am făcut sport (şi asta amplifică fericirea). Pentru că am nişte prieteni drăguţi şi nebuni. Pentru că e primăvară. Pentru că am decis să fac ceva, în loc să pierd timpul nefăcând nimic.

#it's a wonderful life