Săptămâna în care dormi altfel la şcoală

duminică, aprilie 05, 2015 0 Comments A+ a-

       E iar săptămâna aia altfel, cică. În care vii degeaba la şcoală. Când te plictiseşti altfel la şcoală. Care ar trebui înlocuită cu vacanţă. Oare în alte ţări există o astfel de săptămână?
       În săptămâna asta o să dorm. N-am mai dormit de mult la şcoală şi trebuie să recuperez. [de aseară tot căutam cuvântul ăsta, şi bum dintr-o dată mă loveşte inspiraţia şi-mi aduc aminte]
       Săptămâna asta (care a trecut) majoritatea întrebărilor adresate profesorilor au fost ''ce facem în săptămâna altfel?'', asta doar ca să vorbească pe lângă lecţii. Şi când unii profesori ne întrebau pe noi ce-am vrea să facem, eu în gândul meu: dorm. o să dorm. Şi ce zâmbet de-'la tâmpit am când mă gândesc la asta..
       Şi cu săptămâna de prevacanţă [sincer, nu ştiu de unde scot chestiile astea :))] o să-mi iau şi eu o pauză de la unele ore. Ultimele sigur o să fie, mă mai gândesc încă dacă să merg la primele sau nu.
       Singura chestie interesantă pe care am făcut-o anul trecut a fost un joc la engleză cu întrebări pe echipe; şi bineînţeles am fost în echipa câştigătoare.
       Deci, săptămâna asta voi dormi mai mult ca de obicei. Nimic nu se compară cu somnul din timpul orelor. Iar, somnul din săptămâna altfel e.. ei, bine, altfel..
sursă foto: tumblr.com