Care-i chestia cu 1 mai?

vineri, mai 01, 2015 6 Comments A+ a-

Din seria prostiei româneşti: 1 mai.
          Această zi e ziua muncii. Păi, dacă e aşa n-ar trebui să se muncească? Zic c-ar trebui să se redenumească în zi de grătar şi mers la pădure, că se potriveşte mai bine.
          Mă întreb eu de ce tocmai azi fac toți asta. De ce nu într-o zi oarecare? De ce trebuie să fie toți aşa o turmă şi să facă acelaşi lucru doar pentru că "aşa se face".
          Eu, azi, m-am bucurat de o zi liberă în plus făcând lucrurile care-mi plac. Azi am desenat, am scris, am citit, am alergat, am făcut poze, m-am uitat la nişte desene/seriale foarte faine, am mâncat nişte chestii forte gustoase. A fost o zi perfectă.
          Niciodată n-am înțeles chestia cu grătarul. Când se adună tot familionul, se 'petrece' şi se mănâncă carne cu gust de fum. Ca să nu mai zic de ascultatul manelelor folosind boxe de concert şi mersul la mare. Poate-mi explică şi mie cineva ce-i aşa distractiv la asta..
Voi ce-ați făcut azi?
 
 


6 comentarii

Write comentarii
2 mai 2015, 08:57 delete

Eu am stat acasa, am invatat cateva melodii foarte dragute la chitara, trebuia sa imi fac atestatul pe care trebuie sa-l predau marti, dar meeeh, e timp azi ca e urat afara, si pe seara am fost la o prietena.

Nici eu nu inteleg care este faza cu 1 mai, Ziua Muncii, eu o vad ca pe inceputul verii, oarecum, si asta imi e de ajuns. E prilej de sarbatoare pentru mine, in felul meu.
Weekend placut!

Reply
avatar
2 mai 2015, 09:38 delete

E chestie de turma pentru ca { teoretic } toata lumea are liber si poti sa stai cu matusa , vitica , purcica etc. la aceiasi masa .:)) Eu nu ii simt gustul zilei asteia oricum pentru ca urasc din toata inima aglomeratia .

Ieri m-am uitat toata dimineata la viata cu louie si restul zilei am dormit ca o nesimtita si tot nu m-am saturat . :)) Teoretic trebuia sa fiu si eu pe plaja cu pizza dar cand am verificat calendarul am zis pas , orice dar nu aglomeratie .

Imi plac mult pozele <3

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
2 mai 2015, 13:44 delete

Drăguţ că ştii să cânţi la chitară. Mi-a venit o dată vreo idee cum că să învăţ şi eu, dar apoi m-am răzgândit că ar fi mult prea greu..
1 mai pentru mine e o zi ca oricare alta, doar că pe oriunde merg simt miros de fum şi mi se face rău. :))

mulţumesc! wekend plăcut şi ţie! şi poate o să iasă şi soarele din nori. :D

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
2 mai 2015, 13:53 delete

Nici mie nu îmi place aglomeraţia. Ce să mai zic de adunările de familie. Am, totuşi, noroc că nu se întâmplă prea des. Mama zicea ieri: ''facem şi noi grătar?'', la care eu ''bleah; îţi baţi joc de mine?!''. :))

viaţa cu louie? un băiat mic şi gras, care are tot felul de belele? nu prea îmi mai amintesc multe din desenele de pe jetix.
eu asta am făcut azi, până acum, şi poate până diseară. n-am chef de nimic, plus că şi vremea nu ţine cu mine; dacă ploua măcar, sau dacă era soare. :))

mulţumesc! :3

Reply
avatar
2 mai 2015, 14:13 delete

Mama a mutat gratarul in casa ! :)) Cand am iesit din camera m-a plesnit un fum gros de nu stiam daca trebuie sa sun la pompieri sau la MasterChef !
Vremea asta e perfecta pentru seriale si ciocolata calda , la mine miroase a toamna cand e asa . :))

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
2 mai 2015, 14:47 delete

cum e asta. =))) sau cum sunt unii la bloc şi fac grătar pe balcon. :))
sau o carte şi nişte ceai. :)
eu nu simt că e toamnă. toamna nu cântă păsările. :))

Reply
avatar