un pinguin dintr-un bec

luni, mai 04, 2015 2 Comments A+ a-

          Aseară am văzut pe blogul lui Adrian Bolocan nişte ornamente pentru brad în formă de pinguin din becuri. Sunt aşa drăguţe. Şi nu e neapărat să fie ornamente de brad..
[dacă se colorează becurile, nu o să se vadă şi lumina colorată?]
          Am căutat un bec. Şi imediat ce l-am găsit am început să-l pictez. Cu acuarele tempera, direct pe bec. Înainte m-am gândit dacă ar trebui un strat de papier mache sau ceva, să se lipească culoarea, dar nu e nevoie. După ce se usucă arată foarte bine. Trebuie dat doar într-un strat, pentru că dacă sunt mai multe începe să se crape şi nu arată prea bine.
work in progress
          Azi l-am terminat. A fost foarte simplu de făcut. Şi e incredibil de drăguţ rezultatul. L-am numit Pingu, şi e noul meu prieten. Eu cu Pingu am fost afară pentru o şedinţă foto. Pingu e foarte fotogenic, spre deosebire de mine. Pozele le-am făcut cu telefonul fratelui meu, şi până s-a făcut back-up-ul fotografiilor am fost afară să citesc. Din cauză că i-am mâncat nişte chestii care erau ale lui pentru că şi el mi-a mâncat nişte fructe, mi-a şters pozele. Toate. Încă plâng. Asta e doua oară când plâng după poze, prima fiind când le-am şters, crezând că le-am încărcat ulterior în drive, sau ceva asemenea.
Totuşi back-up-ul mi-a salvat câteva.
sunt foarte dezorganizată. ştiu.
Pingu.
*poză făcută după ca să am ce pune pe blog

2 comentarii

Write comentarii
4 mai 2015, 21:35 delete

vaiiiiii ! cat e de adorabiiiiiiiiil :x:x:x:x=^.^=

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
4 mai 2015, 22:01 delete

Pingu-ţi mulţumeşte pentru compliment. >:D<

Reply
avatar