nu-mi mai plac curcubeiele

marți, iunie 30, 2015 3 Comments A+ a-

         După câteva zile de la toată chestia cu legalizarea căsătoriei dintre persoanele de acelaşi sex, încă e plin de curcubeie pe facebook, şi nu numai. Habar n-aveam că au au un steag (?) sau că sunt 'uniţi' în tot felul de asociaţii. Şi că culorile curcubeului îi reprezintă.
         Curcubeul era culoarea mea preferată. Iar acum mai înseamnă aproape nimic. Aproape că am ajuns să vomit de la atâtea culori de curcubeie. Sau nu neapărat din cauza culorii, ci din ce a ajuns curcubeul să reprezinte.

         Niciodată nu mi-au plăcut homosexualii. Nici nu i-am înţeles. Nu înţeleg cum poate să-ţi placă cineva la fel ca tine? Dar nu asta e problema mea. Ci tot tamtam-ul pe care îl fac în legătură cu faptul că nu au drepturi, că sunt înjuraţi şi bătuţi pentru 'alegerile' lor.. Oare nu se pot f*te în linişte fără să se isterizeze toţi la tot felul de parade că nu pot face asta din cauză că vor fi judecaţi. Să-ţi asume asta şi singuri, fără diferite comunităţi lgbt. Toată lumea e judecată din diferite motive, şi nu-i văd adunându-se în grupuri şi cerând egalitate.
Un alt lucru pe care nu îl suport la ăştia e felul cum se îmbracă. Un alt motiv în plus, care să te facă să vomiţi.

         Şi asta s-a întâmplat pentru prima dată în America.. În câţiva ani o să ajungă şi în alte ţări. Oare când o să se întâmple şi la noi? Mult mai târziu decât în celelalte din cauză că românii sunt puţin reticenţi la orice e tabu. Dar asta în unele cazuri e un lucru bun. Cuvântul 'open-minded' a căpătat în ultimul timp sesnsul de a fi susţinător lgbt. Românii nu prea sunt aşa, dar cei mai mulţi dintre tineri da. Însă am mai văzut şi unii care încă mai gândesc.

         Legalizarea homosexualităţii e doar distragere de la adevăratele probleme care există în lume. De ce nu apar în media foametea, lipsa educaţiei şi altele de genul ăsta, cu toţi acei oameni cerând drepturi? Pentru că prostia întotdeauna a fost mediatizată şi aduce rating.

  • De ce are nevoie cineva de o foaie de hârtie, ca să îşi arate iubirea faţă de cineva, indiferent ce e? 

3 comentarii

Write comentarii
Ayu
AUTHOR
30 iunie 2015, 17:53 delete

Same here!
Da' sa nu mai spui ca nu iti plag homosexualii, ca o sa te manance de vie.Eu consider ca totul a inceput din mass-media.
http://www.homosexualitate.ro/resurse/tactici.pdf

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
30 iunie 2015, 20:26 delete

Oke'. Nu-mi plac ei în general; la fel ca toţi oamenii. Încă nu am cunoscut nici unul, insă cu siguranţă nu sunt toţi la fel..

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
3 iulie 2015, 00:15 delete

Homosexualitatea nu inseamna prostie si NU e o alegere! Cand toti ignorantii ca tine o sa intelega asta atunci putem zice ca am schimbat ceva in mentalitatea romanului. P.S : nu ai dreptu sa condamni ceea ce, dupa cum si tu ai zis, nu intelegi. http://lorenalupu.com/blog/?p=9582

Reply
avatar