Ce-am citit în 2015 şi mi-a şi plăcut

luni, decembrie 28, 2015 4 Comments A+ a-


        Iniţial am vrut să fac o listă cu toate cărţile pe care le-am citit anul ăsta. Am văzut pe multe bloguri genul ăsta de liste. Dar nu-mi amintesc toate titlurile. Cu cele de pe Kindle e mai uşor, dar celelalte... pur şi simplu habar n-am. Am răsfoit câteva jurnale. Poate, poate, aş fi dat de ceva, dar nimic. Astfel că lista mea e destul de scurtă. De acum încolo o să scriu titlul fiecărei cărţi pe care o s-o citesc într-un singur loc. Cred că ar trebui să fac acelaşi lucru şi cu filmele şi desenele. Mă mai gândesc.
        Unele dintre ele mi s-au părut drăguţele pentru că le-am citit vara când muream de plictiseală. Dacă le-aş citi iar sunt destul de sigură că nu mi-ar prea plăcea. Sunt chiar puţine cărţile care mi-au plăcut. Au fost multe care m-au plictisit mai mult. Anul ăsta le-am mai dat o şansă cărţilor poliţiste. Dar nu sunt de mine. M-am săturat să-mi dau seama din primele pagini cine e criminalul. Ar trebui să încerc şi alte genuri, dar momentan rămân la fantasy şi SF.


4 comentarii

Write comentarii
10 ianuarie 2016, 11:09 delete

Cu toată rușinea, mărturisesc că n-am citit niciuna dintre cărţile amintite de tine. Trebuie să mă pun pe treabă.
Mulţumesc pentru sugestii! :D

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
10 ianuarie 2016, 15:45 delete

cu multă plăcere. ^.^ Îţi recomand mai ales ''Inimă de cerneală'', care mi-a plăcut foarte mult. O carte despre cărţi şi minunata lume a lecturii şi a scrisului. O să încerc să scriu o recenzie zilele astea. Şi de asemenea şi ''Păpuşile''; autorii români contemporani sunt foarte talentaţi. :)

Reply
avatar
10 ianuarie 2016, 15:59 delete

De "Păpușile" știam, am și comandat-o. Mi-a mai fost recomandată "Pervertirea", de aceeași autoare. :-)

A propos de universul cărţilor, ai citit "Umbra vântului", de Zafón? E primul volum al unei trilogii. Le-am citit pe toate, dar tot prima îmi pare cea mai bună.

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
10 ianuarie 2016, 16:08 delete

Am auzit de ea de ceva vreme. Şi îmi doresc să o citesc, dar mama nu mă prea lasă să cheltui prea mulţi bani pe cărţi. :))

Reply
avatar