Revenire + câteva schimbări

marți, aprilie 26, 2016 0 Comments A+ a-

sursă foto: onebyonemedia.com

Bună, din nou. ☺

A trecut mult timp de când n-am mai scris pe blog. Foarte mult timp. Poate prea mult timp. O lună? Două? Trei? Nici nu mai știu. Am uitat cum e scrisul la tastatură; degetele se mișcă greu, ochii-mi sunt la taste, și nu la ecran, iar tot ce scriu are o mulțime de greșeli. Dar încep să mă reobișnuiesc, să reintru în ritm și să scriu mai mult, mai bine, ca oricând. Încet, dar sigur.

De ce n-am scris?

Motivul n-a fost că nu aveam timp. Asta a fost doar scuza pe care mi-o tot repetam, ca să nu mă simt și mai prost față de cum mă simțeam. Mă simțeam prost pentru că nu scriam pe blog, în rest, mă simțeam și mă simt încă foarte bine.

Aveam idei. Dar simțeam că nu sunt suficient de bune. Tot ce-aș fi putut scrie erau postări sentimentale, ori poezii, ori erau numai "unicorni și curcubeie". Chestii pe care le scriam în jurnal, cu diferite inspirații. În momentul în care reciteam, nu-mi venea să cred că erau scrise de mine. Îmi displăceau și le uram. Cum ar fi putut altcineva să aprecieze, când nici eu nu pot?!

Astfel că în tot acest timp, mi-am făcut ordine în idei și-n gânduri. Despre ce vreau de la acest blog, și dacă o să mai continui să scriu în online. Răspunsul este, evident, unul afirmativ. Nu o să renunț. N-am făcut-o în aproape trei ani, de când am descoperit blogosfera, și nu o să o fac nici acum.

Ce planuri am cu blogul?

În primul rând, o să scriu. Mai des decât o postare/lună. Și diferit față de acum. O să încep să ofer mai mult conținut. Adică o să scriu chestii interesante și folositoare. O să mă întreb de două ori înainte să public dacă o să intereseze pe cineva ce scriu, dacă aduc ceva nou, ori dacă merită să fie citit. Înainte nu îmi prea păsa. Scriam cam despre orice. Tot despre orice o să scriu și acum, doar că un pic mai altfel. O să fie mai structurat, mai organizat, mai relevant. 

Despre ce schimbări vorbesc?

  • Păi, îmi luai domeniu. Sunt în culmea fericirii din cauza asta. ^.^
    Îmi cer scuze pentru cei care mă urmăresc prin GFC și nu vă mai apar noile postări.
  • O să schimb și tema, imediat ce găsesc una faină, care se încarcă repede, și să fie ușor de folosit. O să organizez articolele pe categorii, cum tot vreau să fac de mult. De asemenea, o să scriu și paginile de contact și despre
  • Iar schimbările cele mai importante, sunt cele mici, legate de articole și tema lor. O să scriu tot lucruri personale, dar într-un mod care să și atragă cititori. Pe cele vechi nu le șterg. Le las aici ca dovadă a evoluției mele, care, sper eu, se va observa în timp.

Ne citim curând. :)
Momentan, pregătesc un articol despre Festivalul de benzi desenate de la Sibiu, și o recenzie a cărții "Cei dispăruți" de Kim Echlin.