Câteva motive pentru a oferi cuiva drag un cadou personalizat

luni, mai 23, 2016 3 Comments A+ a-

Nu prea îmi place să fac cadouri pentru că este foarte greu să oferi cuiva un cadou. Trebuie să cunoști acea persoană, să știi ce îi place și ce nu, înainte să alegi ceva ca să îi oferi în dar. Nu pot spune că am experiență în ceea ce privește cadourile, însă știu că acestea trebuie să fie oferite din inimă și să fie reprezentative pentru cel sau cea care le primește. Înainte să cumpăr un cadou, mă uit prin o grămadă de magazine, fie ele online sau nu, mă gândesc și răzgândesc de o mie de ori înainte să cumpăr ceva pentru altcineva. Până acum nu am dat greș cu niciun cadou pe care i l-am dat cuiva, însă am primit unele, chiar de la persoane apropiate, care nu mi se potriveau deloc. Consider că nu o să dai greș niciodată cu un cadou personalizat, fiind creat special pentru cel căruia vrei să i-l oferi.

  • Un cadou personalizat este cadoul perfect, atunci când nu ai idei sau nu cunoști suficient de bine persoana respectivă. 
  • Un cadou personalizat este unic, realizat după indicațiile tale, și sunt slabe șansele, ca cineva să aibă același model, ori design.
  • Un cadou personalizat o să îi ofere celui care îl primește sentimentul că te-ai gândit la el, și nu doar ai ales un simplu cadou obișnuit.
  • Un cadou personalizat este un cadou, care, probabil, o să rămână mult timp în amintirea celui care îl primește. 
Cred că sunt câteva motive destul de bune pentru a alege ceva personalizat, și nu primul cadou banal pe care îl vezi într-un magazin. Înainte să faci un cadou doar pentru că e ziua cuiva, sau altă ocazie, și ești nevoit să faci asta, trebuie să te gândești puțin înainte la ce și-ar dori să primească acea persoană. Cum nu putem citi gânduri (cu toate că e ușor să îți dai seama când cineva își dorește ceva și care e acel lucru), înainte de a lua ceva, trebuie să ne gândim puțin dacă nouă ne place acel lucru și cum ar fi dacă l-am primi. Dacă ne place, apoi revine întrebarea oare o să îi placă?, răspunsul la această întrebare nu prea îl putem știi, astfel că nu putem decât să sperăm. Totodată, se poate ca ție și acelei persoane să nu vă placă aceleași lucruri, de aceea cel mai bine e să te gândești la ce și-ar putea dori acea persoană, și doar dacă nu ai idei, să alegi ceva ce ți-ar plăcea ție.

Dacă tot am zis de propria persoană, trebuie, să zic și ce cadouri mi-ar plăcea să primesc. Mi-ar plăcea să nu primesc, ca să nu trebuiască să fac și eu un cadou la rândul meu, pentru că, după cum spuneam, mie puțin dificil, să aleg cadoul perfect, dar cumva întotdeauna o fac. :)

Pe primul loc, ar fi, bineînțeles, cărțile. Urmate de chestii handmade, făcute cu drag, și mai ales cu dragoste. Și, nu în final, ar fi lănțișoarele și brățările. Am cam pus ochii pe brățara aceasta cu stea; ziceți și voi că nu e drăguță? :3
Și pentru că era vorba despre cadouri personalizate, lovebird.ro are o gamă destul de largă de bijuterii din aur și argint, de unde puteți alege. Cu siguranță o să găsiți măcar un singur lucru care să fie pe placul vostru.

Brățara aceasta cu inițială, pare destul de drăguță, mai ales cu un șnur negru în loc de roșu, sau altă culoare. Mi-ar plăcea să o ofer unui prieten, cu inițiala mea, ca să fiu sigură că nu o să mă uite, și că o să-și amintească de mine de fiecare dată când se uită la brățară. Sau, de ce nu, și cu inițiala sa. Eu, una, nu aș vrea ceva cu inițiala mea, dar am unii prieteni care parcă înnebunesc de fericire când își văd numele ori inițiala scrise undeva.

3 comentarii

Write comentarii
Pufuleț
AUTHOR
26 mai 2016, 19:48 delete

Stiu ce zici, ma simt ca o prietena ingrozitoare cand nu stiu ce sa iau cadou... dar ma descurc pana la urma, oricum buna idee.
Ps: template-ul e foarte fain, gj!

Reply
avatar
Pufuleț
AUTHOR
26 mai 2016, 19:49 delete

Am uitat să te tuc, asa ca... Te tuc!

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
26 mai 2016, 22:40 delete

Nu ești o prietenă îngrozitoare că nu te pricepi la făcut cadouri. Trebuie doar sa fii atentă la ce zice sau face cineva. Sunt momente când o sa zică "ce faină-i aia sau ailaltă". Sau o să vezi ceva în expresie că le sclipesc ochii sau e un mic zâmbet. Nu-i prea greu. :)

Mulțumeesc!! :*

Reply
avatar