să fim fericiți, copii! :)

miercuri, iunie 01, 2016 2 Comments A+ a-

Azi, e ziua noastră, a tuturor celor cu suflet de copil. O zi specială în care toată lumea zâmbește și e fericită, ori nostalgică, amintindu-și cu drag de momentele frumoase ale copilăriei. N-avem nevoie de o zi specială care să ne amintească să fim copii, dar totuși, azi e ziua noastră, a copiilor de pretutindeni, mari sau mici. Copiii sunt la fel de copii și în restul anului, și nu au nevoie de anumite zile ca să redevină copii.

Copiii au mereu un zâmbet pe buze, acea sclipire în ochi, și acea inocență caracteristică. Chiar dacă se mai supără ei din unele lucruri mici, le trece repede, și zâmbesc și mai puternic după. Copiii au mereu vise și aspirații mari, și continuă să îți păstreze speranța când totul pare să îi doboare. Visează cu ochii deschiși și cred că universul și lumea în care trăim e un loc mai bun. Copiii se bucură datorită lucrurilor simple, și a tot ceea ce îi înconjoară. Și nu uită să se joace ori să se distreze, oricât de greu le-ar fi.
sursă foto: www.thequotepedia.com
Am avut o zi faină azi, cu un zâmbet foarte larg pe față. Diri, aka doamna dirigintă, ne-a adus bomboane de ciocolată de ziua noastră, cât de drăguț din partea ei. În ora de fizică am făcut baloane de săpun în curtea școlii. Au venit și niște copii mici să se uite. Nici nu reușeau colegii să le facă, că ei le și spărgeau. Erau atât de zâmbăreți, care mai frumos ca altul. În reflexia baloanelor se vedea școala, cerul, copacii, curcubeul; eu vedeam și fericire.
După ore, am fost cu vărul meu să vedem palatul cultural, proaspăt renovat după incendiul de acum mulți ani, în cadrul săptămânii porților deschise. Ne tot plimbam pe-acolo, ne ascundeam unul de altul, mai intrase și un porumbel înăuntru. Ne-am distrat. Am mai aflat câte ceva despre clădire, dar mai multe despre fostul cinematograf, altă dată.

Ce mai face copilul din voi? Și ce v-a făcut azi fericiți? :)

When I was a boy, I dreamed of a place in the sky
Playing in the fields, battling with my shields,
Bows made out of twine.

I wish I could see this world again through those eyes
See the child in me, in my fantasy
Never growing old.

When I was a boy, I searched for a world that's unknown
All we have is fun, everybody runs, until the sun goes down.

2 comentarii

Write comentarii
Pufuleț
AUTHOR
2 iunie 2016, 19:28 delete

La multi ani si tie, sper ca ai avut o zi faina ieri. (eu mi-am luat niste carti :)) )
Te tuc!

Reply
avatar
Nicoleta Vlad
AUTHOR
4 iunie 2016, 12:10 delete

Mulțumesc!! ^.^ Am avut o zi chiar faină atunci.

Așa cadou de la tine pentru tine? ce drăguț. :)

Reply
avatar